onsdag 3. juli 2013

En sommerhilsen fra FKLF

Det er gledelig å se at interessen for å dokumentere, bevare og formidle historiene fra 1940-1945 er så sterk ennå i 2013. 
Alle sidevisninger på denne bloggen tyder på det, alle bøker som har blitt gitt ut og de som kommer etter hvert vitner om at mange finner emnet interessant  og spennende. Artikler skrives, forskning utføres og nye prosjekter initieres. Stadig flere har begynt å snakke med de eldre som fortsatt minnes. Dette er gledelig!For noen av oss har dette med krigshistorie blitt en livsstil, det går ikke en eneste dag uten av vi på en eller annen måte berører emnet... Men det er en dyr "hobby" vi har, reiser, kjøp av bilder og kopiering av dokumenter koster.

FKLF har i dag vel 50 medlemmer fra inn- og utland. Disse 50 bidrar med kr. 150,- per år slik at vi kan fortsette arbeidet med merking, bevaring, dokumentasjon og formidling. Å reise over hele Finnmark for å foreta intervjuer og besøke steder som er en del av det vi kaller Det Krigshistoriske Landskap er svært viktig for oss. Det sier seg selv at dette er en nærmest umulig oppgave for et fåtall mennesker, men fra dag én har våre medlemmer og andre støttespillere stilt opp med kunnskaper og ny informasjon. De tar bilder, kommer med historier og ny dokumentasjon. Derfor kan vi fortsette jobben, fordi våre medlemmer og andre bidrar. 

Takk!

Sommeren er høytid for å være nysgjerrig og oppdage nye steder. 
Gå ut i Finnmark, let og søk informasjon. 

Kos deg. 

Det er sommer!

God sommer fra FKLF


PS. Om du vil bli medlem kan du sende en e-post ved å klikke 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar